Mèdia 06/11/2020

IB3 llança una nova aplicació mòbil per accedir a tots els seus continguts de televisió, ràdio i web

L'app és gratuïta i ofereix tant les emissions en directe com tots els programes de l'ens públic a la carta

Ara Balears
1 min
Les instal·lacions d'IB3 Televisió a Calvià.

PalmaIB3 ha llançat una nova aplicació mòbil que permetrà accedir a tots els seus continguts multimèdia: ràdio, televisió i web, segons ha informat l'ens públic aquest divendres. L'app, que és gratuïta i es troba disponible a Google Play i App Store, ofereix tant les emissions en directe de ràdio i televisió com tots els continguts de vídeo i podcast d'IB3 a la carta.

Els usuaris podran trobar en els seus dispositius mòbils tota la informació detallada i actualitzada sobre la programació, les notícies, els esports, el temps i la informació corporativa. Segons ha assenyalat IB3, aquesta nova eina "suposa un gran salt qualitatiu en l'oferta per a mòbils i tauletes. A més, respon a una de les accions que se sumen a la nova aposta multimèdia que el mitjà públic preveu desenvolupar per adaptar-se als diferents públics objectius i a les diverses maneres de consum de cadascuna de les generacions".

L'ens públic ha destacat que des de l'app també es podrà accedir a les emissions ocasionals exclusives per internet, com retransmissions esportives, plens parlamentaris i concerts o esdeveniments. L'oferta d'àudios i vídeos a la carta també es fa més accessible i es podran veure tots els programes i filtrar-los per categories temàtiques, gèneres o tipus.

Els usuaris que tinguin l'app actual només hauran de fer-ne una actualització per accedir a totes les funcionalitats noves. L'aplicació mòbil es pot descarregar a aquestes dues adreces: https://play.google.com/store/apps/details?id=ib3.mobil (per a Android) i https://apps.apple.com/es/app/ib3/id381473495 (per a IOS).

stats