Mèdia 24/07/2021

IB3 actualitza la seva nova aplicació mòbil

La nova versió respon a la creixent demanda online i permet la recerca per continguts

ARA Balears
1 min
Les instal·lacions d'IB3 Televisió a Calvià. / ISAAC BUJ

PalmaIB3 ha actualitzat la seva nova aplicació mòbil generalista per a dispositius Android i iOS i, a partir d'ara, els usuaris podran fer recerca per contingut. Així, segons han explicat en un comunicat, la gent podrà trobar de manera més senzilla qualsevol informació o programa que s'hagi emès tant a la ràdio com a la televisió, i també aquells materials exclusius en línia.

Per poder utilitzar les noves eines, els que no tinguin instal·lada l'aplicació ho hauran de fer, mentre que la resta només hauran d'actualitzar-la al seu dispositiu.

Cal recordar que, fins ara, per cercar els continguts a la carta era necessari conèixer el títol del programa, i a partir d'aquesta actualització n'hi ha prou d'escriure alguna paraula relacionada amb el contingut.

L'eina ofereix tot el contingut d'IB3, tant les emissions en directe de ràdio i televisió, com els streamings, tots els continguts de vídeo i podcasts d'IB3 a la carta. Els usuaris poden trobar en els seus dispositius mòbils tota la informació detallada i actualitzada sobre la programació, les notícies, els esports, el temps i la informació corporativa.

A més, des de l'aplicació mòbil es podrà accedir a les emissions ocasionals exclusives per internet (retransmissions esportives, plens parlamentaris, concerts i esdeveniments a les Illes, etc.), tant en àudio com en vídeo.

L'oferta d'àudios i vídeos a la carta també es fa més accessible, ja que es poden veure els vídeos i els àudios de tots els programes i filtrar-los per categories temàtiques, gèneres o tipus.

stats