Mèdia 19/03/2021

La HBO treballa en tres noves sèries de 'Joc de trons'

En estadi molt inicial, només 'Sea snake' té equip de guionistes assignats

2 min
Danaerys Targaryen, una de les protagonistes de la sèrie original

BarcelonaLa HBO ha començat a desenvolupar tres projectes amb els quals pretén expandir l’univers de Joc de trons. Es tracta de tres sèries que tenen, com a títol de treball, 9 voyages (coneguda també com a Sea snake), Flea bottom i 10.000 ships. Deadline és el portal que ha avançat la notícia i alerta que encara s’està en fases molt primerenques i que només Sea snake comença a crear ja el seu equip de guionistes, encapçalat per Martin i Bruno Heller, responsables de títols com The mentalist o Gotham. En tot cas, no hi ha dates de filmació ni d’estrena previstes.

Sea snake se centraria en les odissees marítimes de Corlys Velaryon a indrets com Westeros, Pentos, Dragonstone, Lys o Tyrosh. Els paisatges freds dominaran el seu periple per unes terres ocupades per nissagues riques. En canvi, Flea bottom examinarà justament els pitjors districte del regnat, tal com ja es va poder veure en les primeres temporades de la sèrie original. 10.000 ships, per la seva part, fa referència al “viatge que fan la princesa guerrera Nymeria i els membres supervivents dels Rhoynars després d’haver entomat la derrota en la segona guerra de les espècies".

Ja en el seu moment, Casey Bloys, cap de contingut de la plataforma, suggeria que Joc de trons tindria multiplicitat de sèries. “Una de les coses bones de la preqüela House of the Dragon és que és una història molt ben establerta que et porta cap a la sèrie Joc de trons però que també té un munt de petites branques. Hi ha moltes oportunitats que ens brinden històries per explicar”.

De fet, aquestes tres sèries se sumen precisament a House of the Dragon, la preqüela que la HBO ja havia anunciat i que narra fets ocorreguts 300 anys abans de la sèrie original. En concret, el xou explicarà la història de la casa Targaryen (coneguda per ser la casa que va aportar a aquell univers la Mare de Dracs, Daenerys Targaryen). En aquest cas, sí que hi ha previsió d’estrena: els deu episodis, coescrits amb el novel·lista George R.R. Martin, veuran la llum al llarg del 2022.

stats