APIB premia un reportatge d'IB3 sobre la torrentada de Sant Llorenç

L'associació de periodistes també va premiar la periodista Marta Torres, del 'Diario de Ibiza'; la periodista Victoria Pellicer, d'Onda Cero, i la productora Offline 

L'Associació de Periodistes de les Illes Balears (APIB) ha lliurat el IV Premi de periodisme, que reconeix la millor peça periodística de les 55 presentades, a l'equip d'IB3 TV que va realitzar un reportatge sobre la torrentada de Sant Llorenç. El premi implica una recompensa de 1.500 euros.  

El guardó de premsa escrita ha estat per a la periodista Marta Torres, del 'Diario de Ibiza', per una sèrie de reportatges sobre el càncer, i en la categoria de ràdio, el premi ha estat per a Victoria Pellicer, periodista d'Onda Cero, que va elaborar un reportatge sobre els efectes de la torrentada de Sant Llorenç. En l'apartat de televisió, el premi ha estat per a la productora Offline per un documental sobre els atemptats d'ETA a Palmanova fa deu anys. 

Els premis s'han lliurat aquest dijous, i la presidenta de l'APIB, Ángeles Durán, ha destacat l'"alta qualitat dels treballs presentats" i ha assegurat que per aquesta associació és "una obligació donar visibilitat al periodisme de les Balears". 

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF