Mèdia 27/10/2014

"Investiguen un compte de 12,9 milions de l'alcalde de Barcelona a Andorra", portada d''El Mundo'

El rotatiu assegura que Trias hauria traslladat els diners de Suïssa al Principat el febrer del 2013. Ell nega que tingui "fons a l'estranger", afegeix el diari

Ara
2 min

BarcelonaEls diaris d'aquest dilluns titulen:

El Mundo: "Investiguen un compte de 12,9 milions de l'alcalde de Barcelona a Andorra". Subtítols: "Xavier Trias hauria transferit els diners des de Suïssa al Principat el febrer del 2013, tres mesos després que 'El Mundo' destapés que els Pujol tenien 137 milions ocults a Ginebra" / "L'alcalde de CiU nega que tingui fons en comptes a l'estranger". Segons el diari –que cita fonts financeres d'Andorra–, Trias coneixia el funcionament de la banca helvètica, ja que va anar a treballar a aquell país un cop es va llicenciar en medicina, i anava sovint a les oficines bancàries on hauria estat acumulant la fortuna. 'El Mundo' també apunta que aquests recursos haurien pogut arribar del cobrament de comissions com a conseller de la Generalitat o com a dirigent de CiU a Madrid.

portada mundo 27 octubre 2014

La Razón: "La Generalitat ofereix no anar a treballar dilluns als professors que participin en el 9-N" / "Una banca excel·lent" / "La nova Bankia, entre els més solvents" / "Dilma Rousseff, reelegida al Brasil en unes eleccions renyides"

portada razon 27 octubre 2014.jpeg

Abc: "CatalunyaCaixa va perdre 30 milions en inversions amb un amic de Mas" / "La banca espanyola supera l'examen" / "La Junta d'Andalusia premia els metges que avancen les altes hospitalàries"

Portada Abc 27 octubre 2014

El Punt Avui: "El BCE posa bona nota als bancs catalans i espanyols" / "David Fernàndez: 'El 9-N ha de servir per recordar que el procés va néixer al carrer" / "Els docents alerten del retrocés del català a les aules" / "Iceta diu que els plebiscits són propis de dictadures" / "Rajoy troba 'mesquí' haver convocat el nou 9-N"

portada punt avui dilluns 27 octubre 2014.jpg

La Vanguardia: "La banca espanyola aprova amb nota l'examen europeu" / "Ucraïna es radicalitza" / "Rousseff obté una ajustada victòria contra Neves" / "Rajoy qualifica Mas de "mesquí" per comprometre els funcionaris"

portada vanguardia 27 octubre 2014

El Periódico: "Aprovat amb nota". Subtítol: "La banca espanyola supera amb comoditat les proves d'estrès però encara no garanteix que flueixi el crèdit" / "Rajoy creu 'mesquí' que Mas pressioni funcionaris" / "Rousseff renova la presidència del Brasil per la mínima" / "El rècord dels Súpers"

Portada El Periódico 27 octubre 2014

ARA: "El BCE anima la banca a reactivar el crèdit" / "Dilma, reelegida per la mínima" / "Iceta ataca les plebiscitàries i les relaciona amb Hitler" / "La Festa dels Súpers bat tots els rècords"

portada ara 27 octubre 2014
stats