Humor

Contra el dol, l'humor: les xarxes s'omplen de mems de Messi

L'anunci del Barça ha multiplicat les imatges del futbolista vestit amb les més singulars equipacions

ARA
1 min
Messi, en un fotomuntatge que simula el seu fitxatge pel Celaya

Molts barcelonistes viuen encara en la fase de negació després de l'anunci per sorpresa del Barça segons el qual el club no pot retenir Messi. Les xarxes socials s'han convertit en lloc de trobada per als internautes, on han abocat la seva frustració en forma de mems irònics que especulen, per exemple, amb el futur destí de qui està considerat millor jugador del planeta. I, esclar, no hi falten els haters de torn.

Messi vestit amb els colors del Tona.

En alguns casos, s'ironitza amb el fet que aniria a algun equip menor, en un rebot de rebots. Altres mestres del Photoshop, però, aprofiten per vestir-lo de manera encara més provocadora i no exempta de mala jeia.

Un improbable Messi perico.

També hi ha espai per al dol i el vessament de llàgrimes, ni que sigui sobreactuat, com ha fet l'autor d'aquest vídeo.

Altres ironitzen sobre la pèrdua de qualitat que tindrà la lliga espanyola si perd una de les seves estrelles més internacionals.

Que Messi quedi lliure fa que molts clubs puguin revisar el compte corrent per avaluar les seves possibilitats de fitxar-lo. Però, per a alguns, la notícia arriba massa tard, quan ja s'han gastat una morterada en altres contractacions.

Altres mems posen la banya en Sergio Kun Agüero, el nou davanter del Barça que tenia la gran il·lusió de compartir equip amb Messi fins al punt que va rebaixar el seu caixet per poder anar al Barcelona.

stats