Mèdia 06/11/2013

Dimiteix en bloc la direcció de Radiotelevisió Valenciana

Atribueixen la seva decisió a una "falta de confiança" en el govern d'Alberto Fabra després d'anunciar el tancament de RTVV

Efe
1 min

ValènciaLa presidenta del consell d'administració de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), Rosa Vidal, i tot l'equip directiu de la societat han presentat avui la seva dimissió després de l'anunci de tancament de la televisió pública.

La dimissió és efectiva amb data d'avui i atén a una falta de confiança per part de la direcció de RTVV en el govern valencià després de l'anunci de tancament de l'empresa i "després d'haver faltat a la veritat" en una nota de premsa posterior, segons han informat en un comunicat.

La ja exdirectora de RTVV va anunciar ahir als treballadors que ella no lideraria "el tancament de l'empresa" perquè tant ella com el seu equip havien estat proposats "per dirigir" la nova RTVV i no per "tancar-la". Rosa Vidal també va comunicar la seva decisió al president de la Generalitat Valenciana i avui s'ha confirmat que deixa el càrrec tan sols un any després del seu nomenament.

stats