Mèdia 25/11/2019

La COPE Mallorca entrega els Premis Populars 2019

Els premiats de la quarantena edició han estat Jaume Anglada, Vicente Moreno, SOS Mamás Baleares, Portixol Group i el doctor Antonio de Lacy

Ara Balears
2 min
Jaume Anglada en el moment en el qual ha rebut el premi

PalmaLa gala dels Premis Populars 2019 de la COPE a Mallorca, en la qual s'ha celebrat també el seixantè aniversari de l'emissora a les Illes Balears, ha tingut com a grans protagonistes Jaume Anglada, Vicente Moreno, SOS Mamás Baleares, Portixol Group, el doctor Antonio de Lacy i les religioses de Mallorca.

A l'esdeveniment, celebrat a l'Auditòrium de Palma, hi han assistit personalitats polítiques com Francina Armengol, José Hila, Vicenç Thomas, Catalina Cladera, Ramon Morey i el bisbe de Mallorca, Sebastià Turull, a més de professionals de les diferents branques que conviuen en la societat balear.

Imatge d'alguns dels polítics que han assistit a l'acte

Als Premis Populars de la COPE, els guardonats han estat el doctor Antonio de Lacy; l'entrenador del Mallorca, Vicente Moreno; l'associació SOS Mamàs Balears, el Portixol Group, Jaume Anglada i també han dut a terme un reconeixement especial a les religioses de Mallorca, "que, fidels a l'Evangeli, varen cobrir durant molt de temps les necessitats bàsiques, educatives i assistencials de les nostres ciutats i pobles".

La COPE ha destacat que els premiats d'enguany "destaquen per la seva capacitat de canalitzar el talent de les persones del seu entorn per posar-lo al servei de qui el més necessita". També han destacat que els guardonats són "un exemple del seu treball constant, inspiració perquè uns altres hagin lluitat seguint els seus somnis més enllà de càlculs mesquins de possibilitats".

Per la seva banda, la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha destacat que "en una democràcia és fonamental el paper dels periodistes i dels mitjans de comunicació per tenir informació veraç i contrastada, i perquè els ciutadans puguin ser crítics". En referència a la COPE Mallorca, Armengol l'ha definida com "Una ràdio molt propera, que vol connectar amb la part local". Per finalitzar el discurs, la presidenta ha remarcat la importància dels premis de l'emissora de ràdio. "És difícil dir allò que tenim de bo, per això tenen tant valor aquests premis, que premien valors i persones que fan millor aquesta societat", ha sentenciat.

stats