Mèdia 19/01/2022

El concurs 'Jo en sé + que tu' d'IB3 Televisió arriba als 600 programes

L'espai s'ha convertit en una referència de la graella de l'ens públic

ARA Balears
2 min
David Ordinas és el presentador del concurs.

PalmaJo en sé + que tu celebra aquesta setmana una fita molt especial. L'espai presentat per David Ordinas arriba aquest dimecres als 600 programes en emissió a IB3 Televisió. El concurs s'ha convertit en una referència de la graella de la televisió pública, amb una aposta que mescla entreteniment, humor i coneixements de la realitat pròpia de les Illes i també de l'exterior.

A final de maig del 2019, IB3 Televisió posava en marxa aquest format del grup Mediapro a la franja d'horari de màxima audiència, just després de l'IB3 Notícies Vespre. L'aposta, malgrat la dura competència, ha resultat tot un èxit. Les dades indiquen que la darrera setmana de 2021, amb els especials solidaris de festes, el programa assolí un 6% de quota de pantalla i una audiència mitjana de 20.000 espectadors.

El presentador David Ordinas assegura que "la clau de l'èxit resideix en l'ambient genial que es genera al plató a cada programa i que es trasllada a totes les llars de les Balears" i afegeix que "els participants afronten el pas pel concurs amb el principal objectiu de passar-ho bé i viure una experiència diferent".

Jo en sé + que tu ha entregat el premi en metàl·lic més gran dels gairebé 16 anys d'història d'IB3. El 30 de març de 2021, l'equip dels Quin Brou va aconseguir obrir la caixa forta i es va endur el pot de 84.000 euros, després de 32 setmanes al programa. Ordinas relata que "va ser un moment d'una alegria indescriptible i sense cap dubte va ser especial que el pot anàs a mans d'un equip que feia tant de temps que estava amb nosaltres".

En aquests 600 programes i després de pràcticament tres anys en antena, més de 200 equips i 600 concursants han passat ja pel programa. Ordinas destaca que "tots els participants, independentment de si guanyen o no, tenen ganes de tornar. Això i la fidelitat de l'audiència són el millor regal per a tots els que tiram endavant aquest projecte".

stats