Mèdia 28/12/2018

'El matí de Catalunya Ràdio' es reforça i incorpora una secció diària amb Joaquim Maria Puyal

El periodista aportarà la seva mirada pròpia al programa a partir del dilluns 7 de gener

Acn
2 min
Els periodistes Mònica Terribas i Joaquim Maria Puyal

Barcelona'El matí de Catalunya Ràdio' es reforça i incorpora una secció diària amb Joaquim Maria Puyal en horari de màxima audiència. El programa que dirigeix i presenta Mònica Terribas comptarà amb el veterà periodista a partir del 7 de gener. Cada dia, a dos quarts de nou del matí, Puyal s'adreçarà als oients durant dos minuts per aportar la seva visió en un espai que es dirà 'La mirada d'en Puyal', que consistirà en un comentari sobre algun fet quotidià però que "també tractarà les inquietuds i experiències" del periodista "com a referent periodístic, comunicatiu i cultural del país".

Precisament, aquest juliol, quan Puyal va tancar la seva etapa de 33 anys de transmissions de futbol a Catalunya Ràdio, el director de l'emissora, Saül Gordillo, ja es va comprometre a oferir-li nous formats. "Seguir comptant amb el mestre Puyal és la millor manera de reforçar el programa insígnia de la ràdio pública i, alhora, enriquir amb criteri, experiència i una mirada de referència i totalment professional l'actualitat informativa intensa que viu el país", afirma Gordillo en un comunicat difós per l'emissora aquest divendres.

Visió "pròpia, culta i enriquidora"

"Als seus 69 anys, i amb una llarga trajectòria vinculada als mitjans de comunicació audiovisuals, el reforç que s'incorpora al programa de Mònica Terribas pretén oferir una visió pròpia, culta i enriquidora al ritme informatiu frenètic de l'actualitat que viuen Catalunya i el seu entorn europeu i global", recull el comunicat.

Amb la incorporació de Joaquim Maria Puyal a 'El matí de Catalunya Ràdio', l'emissora aposta per "enfortir els continguts i la qualitat del programa líder de la ràdio pública", que cada dia escolten mig milió d'oients, segons l'últim Estudi General de Mitjans. A més, la nova secció també segella la relació professional de Puyal amb Terribas, que es remunta al 1989, quan van treballar en el programa de TV3 'La vida en un xip' i, posteriorment, a 'Tres pics i repicó' i 'Un tomb per la vida'.

stats