Mèdia 15/09/2021

El canal Historia estena 'Pirates a Balears', una coproducció d'IB3

S'hi explicarà l'impacte que tingueren els corsaris a l'Arxipèlag durant diversos segles

ARA Balears
1 min
Cartell de sa sèrie

PalmaEl canal Historia estrenarà dilluns que ve Pirates a Balears, una sèrie d'IB3 i Mapa Films que conta l'impacte que tingueren els corsaris a les Illes durant diversos segles i com l'Arxipèlag es va convertir en un territori d'interès estrategicomilitar i comercial per a pirates genovesos, africans i turcs.

Durant els diferents capítols que formen part de la sèrie, s'explicaran les batalles i incursions més transcendentals que van marcar la història de les Illes i el paper que hi van jugar pirates com Barba-rossa i Antoni Riquer, entre d'altres. Segons ha informat el canal Historia a través d'un comunicat, la sèrie té quatre episodis, en què diversos historiadors i experts analitzaran el paper dels pirates en la disputa de l'Arxipèlag com un dels territoris clau de la mar Mediterrània.

Les Balears són l'epicentre d'aquesta sèrie, en la qual participen IB3 (coproductors) i Mapa Films (productora delegada i coproductora). Es tracta d'una producció que es podrà veure al canal Historia, disponible a Movistar+, Vodafone TV, OrangeTV, Virgin Telco, Euskaltel, R, Telecable i Cable Local i a IB3 Televisió.

En el comunicat, el canal Historia ha destacat que durant el rodatge de la sèrie, l'equip de producció ha accedit a zones com el palau de l'Almudaina, les coves del Drac i el Poble Espanyol. A més, se n'ha gravat una part a Madrid, on l'equip de la sèrie es va convertir en el primer a poder rodar al nou Museu Naval després de la seva reforma.

stats