Fenomen viral

Així sona 'Facha', la versió de 'Zorra' de l'Ayuso de 'Polònia'

El nou vídeo musical del programa de TV3 s'ha fet viral a les xarxes

2 min
Una imatge del vídeo de 'Polònia'

BarcelonaAl llarg de totes les seves temporades, el programa Polònia ha demostrat tenir una gran capacitat de reacció per traslladar els temes d'actualitat als seus gags. Aquesta setmana n'ha donat una nova mostra fent un número musical amb una de les cançons més comentades del moment, Zorra, el tema que representarà Espanya al festival Eurovisió. Polònia ha transformat Zorra en Facha, una cançó que canta la Isabel Díaz Ayuso del programa, a qui dona vida l'actriu Lara Díez.

A la cançó, l'Ayuso de Polònia repassa tots els contextos en què l'anomenen fatxa i es mostra orgullosa de l'epítet. La versió ha estat rebuda amb entusiasme a les xarxes socials, amb els usuaris celebrant l'enginy dels guionistes del programa i fent viral el vídeo musical. "He escoltat Facha, la versió de Zorra de Polònia, i ara ja no puc recordar l'original", diu un internauta.

Al vídeo musical, Ayuso apareix acompanyada per José María Aznar i José Luis Martínez-Almeida, alcalde de Madrid, que fan la funció dels ballarins, que a la versió original vesteixen una cotilla tanga que deixa al descobert les natges. A la versió de Polònia, però, Aznar i Martínez-Almeida cobreixen els seus culs amb imatges de fruites mentre Ayuso canta "Morid de envidia, hijos de fruta", una referència a les paraules que assegura que va pronunciar durant el debat d'investidura. Les xarxes van assenyalar que Ayuso va exclamar "fill de puta", però la presidenta de la Comunitat de Madrid es va defensar argumentant que havia dit "m'agrada la fruita".

"Si hago hospitates dicen: ¡facha! / Si no funcionan, soy más ¡facha! / Si digo «con Vox sumaría», ¡soy más facha todavia!", diu la lletra que canta una Ayuso amb posat de diva i riure diabòlic. Facha és tota una declaració d'intencions de la presidenta de la Comunitat de Madrid, que deixa clar a la cançó que el seu objectiu és treure del mig Alberto Núñez Feijóo i ser la nova líder del Partit Popular. "Que ha llegado mi momento", canta Ayuso, mentre els cors exclamen: "¡Facha, facha!"

stats