L''Última hora' organitza un berenar a Es Baluard per celebrar el seu 125è aniversari

L'activitat s'emmarca en l'ampli programa d'actes que el diari ha realitzat durant el 2018 per commemorar la seva llarga trajectòria

L''Última hora' ha organitzat aquest dijous un berenar amb 150 convidats per presentar l'exposició al Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, Es Baluard, que commemora els 125 anys de vida del mitjà.

L'acte s'emmarca en l'ampli programa d'activitats programades durant el 2018 per commemorar la llarga trajectòria del diari, que es va iniciar l'11 de gener amb la gala inaugural al teatre Principal de Palma. En aquesta ocasió, l''Última hora' ha reunit més de cent personalitats destacades de Mallorca procedents del món de la política, l'empresa, la cultura, l'esport i el periodisme. 

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, que ha assistit al berenar, ha donat l'enhorabona al mitjà "per assolir una fita tan rellevant de 125 anys de periodisme de qualitat" i ha afirmat que la seva tasca "és cabdal" per a la Comunitat.

El rei espanyol, Felip VI, també ha acudit al museu, on ha rebut el Siurell de Plata que li ha entregat la presidenta del Grup Serra, Carmen Serra. El monarca ha visitat a la sala Aljub la mostra '125 anys de periodisme', comissariada per la historiadora Margalida Tur i la periodista Francesca Marí. 

Entre els assistents es trobaven també la ministra d'Economia i Empresa, Nadia María Calviño; la delegada del govern a les Balears, Rosario Sánchez; el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el comandant general de Balears, Juan Cifuentes. En representació del Grup Serra, a més de la presidenta Carmen Serra, també hi han estat presents l'editor i director, Miquel Serra; la directora general d'Audiovisuals, Paula Serra, i la consellera del grup i neta del fundador del mitjà José Tous, Margalida Tous, entre d'altres. 

La gastronomia mallorquina ha ambientat la trobada, amb un menú consistent en un trempó amb gambes de Sóller, olives de Caimari, llobarro salvatge i un 'minitombet' mallorquí.

EDICIÓ PAPER 13/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF