Publicitat
Publicitat

‘Joc de trons’, al RAR d’aquest diumenge

El suplement dedica un monogràfic a l’univers èpic de la sèrie, que diumenge estrena sisena temporada convertida en fenomen de masses global

Amb una mitjana de 20 milions d’espectadors per capítol en l’última temporada, la sèrie ‘Joc de trons’ estrena diumenge nous capítols ostentant el títol de reina de la graella televisiva mundial. Partint de Peter Dinklage, un dels seus protagonistes més carismàtics, el RAR d’aquest diumenge s’endinsa en l’èpic món de la ficció televisiva. Entre d’altres, al suplement sobre ‘Joc de trons’ hi trobareu els següents continguts:

  • L’especialista en sèries Josep Maria Bunyol analitza les claus de l’èxit d'aquesta producció.
  • Les ficcions televisives provoquen addicció, monopolitzen sobretaules i cada dia prenen més espectadors a les sales de cinema. Toni Vall i Eulàlia Iglesias Huix analitzen el fenomen des de perspectives divergents.
  • El Barri Vell de Girona  és un dels escenaris de la nova temporada de ‘Joc de trons’. Aprofitant l’avinentesa, Xavier Moret traça una ruta pels seus racons preferits de la ciutat.
  • Marc Serrano i Òssul entrevista per al RAR el filòleg David J. Peterson, pare del 'dothraki' i el 'valiri', dos idiomes inventats que es parlen a ‘Joc de trons’.
  • Kit Harington, el Jon Snow de ‘Joc de trons’, va protagonitzar amb Lara Stone una sessió per a la ‘Vogue’ nord-americana disparada pel mestre de la càmera Peter Lindbergh. Us portem algunes de les millors instantànies d’aquest geni de la imatge.
  • Les lluites de poder de ‘Joc de trons’ també s’han convertit en argument d’un joc de taula. Partint del clàssic Monopoly, repassem altres entreteniments de tauler que plantegen enceses rivalitats.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF