Publicitat
Publicitat

Carey gaudeix d'Aspen després de fer calaix gràcies a un dictador

La cantant posa en roba interior davant de l'arbre de Nadal

Mariah Carey pot amb tot. Té 43 anys i ha passat per tots els números de la bàscula al llarg de la seva vida. Tot i això, ella sempre s'ha mantingut fidel a la talla S. De fet, aquesta obsessió per l'estil comprimit va fer que un vestit de Versace li rebentés en una actuació a Nova York. Però allò no li va servir d'escarment i continua insistint.

Aquestes festes, a la gèlida Meca de l'esquí nord-americana, Aspen, ha fet un pas més. Ha ensenyat que el minusculisme chic és apte també per a climes extrems, cosa que -com sempre que una celebrity busca notorietat- ha explicat a Instagram, en què està deixant constància de les seves vacances familiars en aquest exclusiu lloc de Colorado.

Familiar no és el contrari d'eròtic per a Carey. Ella ho combina amb naturalitat. Ha posat en roba interior davant del seu arbre de Nadal. Ha sortit a passejar en biquini el seu gos -i sembla que descalça- perquè ho considera "una tradició", i s'ha posat sabates de plataforma i taló per trepitjar la neu. Tampoc ha oblidat les ulleres de sol per fer-se fotos encara que sigui de nit.

I és que a Carey no se li escapa cap detall, a excepció de la crua realitat d'alguns dels llocs on actua. L'últim ha estat Angola, on va dir que se sentia "molt honorada" i on va cobrar un milió de dòlars de la mà del que és president del país des de fa 34 anys, José Eduardo dos Santos. El seu representant la va disculpar dient que no coneixien la realitat del país. El mateix que va dir ella quan Wikileaks la va descobrir cantant -potser Hero - per al dictador libi Gaddafi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF