Publicitat
Publicitat

'Barri Sèsam' s'emetrà a la HBO durant els pròxims cinc anys

El programa s'havia emès a la televisió pública PBS des que es va estrenar, el 1969

'Barri Sèsam' es trasllada. Els productors de la versió nord-americana del veterà programa protagonitzat pels Muppets han tancat un acord amb el canal de cable HBO, que acollirà el programa durant els pròxims cinc anys. Aquesta serà la primera vegada que l'espai abandona la graella de la PBS, la televisió pública nord-americana, des que es va estrenar, el 10 de novembre del 1969.

Segons han indicat, en un comunicat conjunt, la cadena i la productora Sesame Workshop, l'acord preveu que a partir de la pròxima temporada, que s'estrenarà a la tardor, la HBO –que és de pagament– podrà oferir els nous episodis per televisió i a través d'internet i de les seves plataformes mòbils, mentre que la PBS tindrà dret a oferir-los en obert nou mesos després de l'estrena.

A més, l'acord amb la HBO permetrà als productors de la sèrie, una entitat sense ànim de lucre, crear el doble de continguts que durant les últimes temporades, de manera que s'impulsarà un 'spin off' del programa protagonitzat pels mateixos Muppets i es desenvoluparà una nova sèrie educativa orientada al públic infantil.

Segons Jeffrey D. Dunn, el president de Sesame Workshop, la nova situació aportarà a la productora "el finançament imprescindible que necessita per poder mantenir la producció de 'Barri Sèsam' i assegurar la seva missió d'ajudar els nens a créixer més intel·ligents, més forts i més amables".

Al llarg dels seus 46 anys d'història, 'Barri Sèsam' ha guanyat més de 150 premis Emmy, i actualment s'emet a uns 140 països d'arreu del món. 

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF