Ada Colau, a 'Sálvame': "Vaig tenir una xicota italiana"

L'alcaldessa de Barcelona va explicar ahir a la nit al programa de Telecinco que és bisexual

Ada Colau va visitar ahir a la nit el programa 'Sálvame' –que en l'emissió dels dissabtes a la nit es diu 'Sábado Deluxe'–, on va voler parlar de tot menys del Procés i de política en general. Sota l'epígraf 'Ada al natural', l'alcaldessa de Barcelona va voler explicar alguns detalls de la seva vida íntima i de la seva trajectòria personal des que va guanyar les eleccions municipals a la capital catalana. A Jorge Javier Vázquez, i sense la presència habitual dels col·laboradors del programa –que van deixar el plató just abans que comencés l'entrevista–, li va fer les següents confessions:

  • "Vaig tenir una xicota italiana" va ser el titular que va tenir més repercussió de tots els que va donar. Les xarxes van aplaudir de forma molt majoritària la naturalitat amb què l'alcaldessa va confessar que també havia mantingut relacions amb dones, tot i que ara està amb un home, amb qui ha tingut els seus fills. Aquesta frase, que la va dir mentre Vázquez intentava esbrinar coses de la seva vida amorosa, va desbordar visiblement el presentador, que en alguns moments va veure's pensatiu respecte a la qüestió, com si mirés de treure tot el suc de les inesperades declaracions de la política.

 

  • "No vaig tenir cap problema. La meva família sempre ha tingut amics gais, i jo els vaig presentar l'Elena, la van conèixer i tothom ho va acceptar amb normalitat", va afegir sobre això, abans de dir que havia tingut altres relacions amb dones però que no van anar tan bé com aquesta, que va tenir lloc als 20 anys, aproximadament.

 

  • Preguntada per si aquestes declaracions li podrien fer perdre algun vot, l'alcaldessa es va mostrar tranquil·la. "No em sembla que això em pugui fer mal en l'àmbit polític. Tampoc ho vaig explicant, però tampoc ho he d'amagar… Els meus assessors potser ni ho sabien. Aquesta relació es va acabar perquè les relacions s'acaben i la distància també ho dificulta tot", va dir per acabar.

  • "Un o dos cops em vaig fumar algun porro, però se'm va posar fatal", explicava Colau al presentador. Tot i que admetia aquesta incursió en el món de les drogues, va aprofitar la plataforma mediàtica per fer-hi campanya en contra.

  • Ada Colau també va aprofitar l'entrevista per desmentir alguns rumors que corren sobre ella. Per exemple, va assegurar que no s'ha comprat "cap pis a la zona alta" i que segueix vivint de lloguer.

  • Sobre la seva actual parella, i pare dels seus dos fills, Adrià Alemany, va assegurar que no li ha buscat feina a l'Ajuntament de Barcelona. Textualment va dir: "No he col·locat la meva parella".

  • "Tenim una dona que ens ajuda quatre hores a la setmana. La tenim amb contracte, paguem la Seguretat Social i li paguem 10 euros nets per hora", va explicar Colau sobre aquesta dona que els ajuda a netejar a casa. Unes condicions de treball, les d'aquesta dona, que diu que no han canviat ara que és alcaldessa respecte de quan no ho era.

  • "Era la rareta de la classe. M'agradava llegir i estudiar i no tant sortir, em vaig haver d'esforçar per no ser tan rara", explicava Colau sobre la seva joventut. "Era diferent de les meves companyes, però vaig agafar algunes borratxeres, com qualsevol adolescent", recordava.

  • "M'encanta sortir a ballar, i això ho segueixo fent, encara que és més difícil quan ets coneguda. Em torno boja amb les cançons d'Alaska", explicava la política, que afirma que li és més difícil relaxar-se quan surt una mica perquè de seguida la graven amb el mòbil i ho pugen a les xarxes. Per aquest motiu, diu que ara, quan vol ballar, ho fa en alguna festa a casa d'algun amic. La seva cançó preferida diu que és 'A quién le importa', d'Alaska y Dinarama.

  • No obstant això, diu que per desconnectar el millor de tot són els seus fills: "Amb només cinc minuts amb els meus fills en tinc prou per oblidar-me de tot perquè em fan riure moltíssim. Amb ells la vida m'ha canviat radicalment".

EDICIÓ PAPER 20/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF