Internacional 22/07/2013

Troben tres dones mortes embolicades amb plàstics a Ohio

Els cossos han estat localitzats en dos garatges i un solar de la ciutat d'East Cleveland i hi ha un sospitós detingut

Efe
1 min
Una de les cases on s'ha trobat un els cadàvers de dones mortes a East Cleveland, Ohio / REUTERS

Els cossos dones, aparentment joves, han estat trobats embolicats en bosses de plàstic a East Cleveland (Ohio), segons fonts policials. Han detingut un home per la seva possible relació amb el crim.

El primer cos el van trobar divendres passat al garatge d'un edifici després d'acudir-hi la policia, avisada per una trucada que alertava de la pudor que se sentia.

Els altres dos cadàvers, també en avançat estat de descomposició, van ser localitzats dissabte: un, al garatge d'un habitatge abandonat, i l'altre, en un solar proper.

El garatge on va ser trobat el cadàver de la primera dona estava llogat a Michael Madison, un home de 35 anys que havia estat condemnat el 2001 per intent de violació, segons la policia. Madison va ser detingut a casa de la seva mare sense oposar-hi resistència.

L'alcalde de East Cleveland, Gary Norton, no ha descartat que hi pugui haver més cadàvers, ja que tem que s'enfronten a "un malalt", en referència a l'autor del crim.

Aquest cas es produeix quan els habitants d'Ohio encara estan sota el xoc del cas de les dones segrestades durant anys a Cleveland, que es va descobrir al maig.

stats