Salut mental
Internacional 04/11/2022

Selena Gomez revela que va valorar el suïcidi

L'estrella nord-americana afirma en una entrevista a 'Rolling Stone' que va pensar que "el món seria millor" si ella no hi fos

2 min
Selena Gómez en una imatge comaprtida per ella a Instagram

BarcelonaLa cantant nord-americana Selena Gomez és la protagonista de la nova portada de Rolling Stone. La revista publica una entrevista en la qual explica que ha passat per quatre centres de teràpia des dels 20 anys i que, tot i que mai va intentar posar fi a la seva vida, sí que va valorar el suïcidi. "Crec que, quan vaig arribar als 20, vaig començar a sentir que no tenia el control del que sentia [...]. Vaig pensar que el món seria millor si jo no hi fos", revela l'estrella de la sèrie Only murders in the building. Gomez també revela que va patir quan va intentar desprendre's de la seva imatge artística –vinculada a la indústria Disney– i que, a més, l'angoixava la idea d'estar soltera als 25 anys.

"Vaig créixer pensant que estaria casada als 25. Em va destrossar veure que ni tan sols m'hi acostava. De fet, no podia estar-ne més lluny", diu l'actriu texana, que actualment té 30 anys. En aquesta línia, l'artista atribueix les causes dels seus problemes de salut mental i de la seva infelicitat al fet que tampoc encaixa en "grups impecables de noies famoses", ja que la seva "única amiga a la indústria" era i és la cantautora Taylor Swift.

"Pensava: «Totes aquestes coses materials em fan feliç?» Realment no m'agradava qui era, perquè ni jo mateixa sabia qui era", afegeix Gomez, que després del 2018 va ser diagnosticada amb trastorn de bipolaritat. Això li va suposar dificultats afegides perquè, segons explica a la revista, la van convertir en dependent de diversos fàrmacs i medicaments. "Vaig haver de desintoxicar-me i vaig haver d'aprendre a recordar certes paraules, perquè fins i tot m'oblidava d'on era. Em va costar molt acceptar que era bipolar i aprendre a bregar amb això, perquè era una cosa que no desapareixeria", reconeix. La cantant estrena avui a Apple TV+ Selena Gomez: my mind & me, un documental en què parla d'aquests vaivens emocionals i de com el pes dels focus i el seu fulgurant èxit a les xarxes socials van fer efecte en la seva salut mental.

stats