Internacional 29/11/2019

L'advocat general belga demana rebutjar el recurs del rei Albert II contra l'obligació de fer-se una prova de paternitat

L'antic rei belga té una demanda interposada per Delphine Boël des del 2013

Ara
1 min
Delphine Boel sortint del Tribunal de Cassació belga amb els seus advocats

BarcelonaL'advocat general belga ha plantejat aquest divendres al Tribunal de Cassació del país que rebutgi el recurs del rei Albert II contra l'obligació de sotmetre's a una prova de paternitat en relació a l'artista Delphine Boël, la seva suposada filla il·legítima. El tribunal ha examinat el recurs presentat pel rei contra dues sentències del Tribunal d'Apel·lacions de Brussel·les que van concloure que Jacques Boël, considerat fins l'any passat pare biològic de Delphine Boël, no ho era i que Albert II s'havia de sotmetre a una prova d'ADN.

El tribunal ha de donar a conèixer la seva decisió el dia 13 de desembre, ha informat l'agència Efe. Boël va presentar la seva primera demanda de paternitat a l'antic cap de l'estat belga el 2013. L'existència d'aquesta presumpta descendent va sortir a la llum el 1999, com a conseqüència de la publicació d'una biografia no autoritzada de la reina Paola, esposa d'Albert II.

stats