Internacional 05/05/2021

Meghan Markle llança un conte infantil titulat 'The bench'

L'actriu i duquessa de Sussex explica que està inspirat en el seu fill Archie i que parla de la relació amb els pares

2 min
Buckingham investigarà les acusacions de ‘bullying’ contra Meghan Markle

BarcelonaMeghan Markle ha anunciat que prepara el llançament del seu primer llibre infantil, titulat The bench, que està inspirat en Archie, el seu fill amb Enric d'Anglaterra, i que es basa en la relació dels nens amb els seus pares. La idea d'aquest projecte va sorgir a partir d'un poema que la duquessa de Sussex va escriure per al seu marit amb motiu del Dia del Pare, just un mes després del naixement d'Archie. The bench, que en català significa "el banquet" i que es preveu que arribi a les llibreries del Regne Unit el 8 de juny, té com a protagonista un soldat pèl-roig, un personatge il·lustrat pel dibuixant californià Christian Robinson. A part d'escriure aquest llibre, Meghan Markle també el narrarà en format d'audiollibre.

"El Christian va fer unes il·lustracions en aquarel·la boniques i etèries que capturen la calidesa, l'alegria i la comoditat de la relació entre pares i fills en tots els àmbits de la vida", ha dit la duquessa de Sussex en un comunicat, referint-se a l'il·lustrador del llibre. "Aquesta representació és particularment important per a mi, i el Christian i jo treballem de prop per representar aquest vincle especial a través d'una lent inclusiva. La meva esperança és que The bench ressoni a totes les famílies, independentment de la composició, tant com a la meva", afegeix la duquessa.

El bateig 'reial' d'Archie

El 2018 la duquessa de Sussex ja va formar part d'un llibre, en aquell cas de cuina. Es deia Together: Our community cookbook [Junts: la nostra cuina comunitària] i va ser creat per algunes de les dones de la cuina comunitària Hubb, dones que es van veure afectades per l'incendi de la Torre Grenfell del 2017 a Londres. Ara la duquessa de Sussex seguirà els passos d'altres cares de la reialesa, com Sarah Ferguson, la duquessa de York, o el príncep Michael de Kent, que també han escrit llibres per a nens. Meghan i Enric esperen actualment el seu segon fill. La parella està radicada als Estats Units des de la seva renúncia a la família reial britànica el gener del 2020. Al costat d'Archie, que el 6 de maig farà dos anys, viuen en una mansió 14 milions de dòlars que van comprar a Montecito, una de les zones més exclusives de Califòrnia.

'The bench', el llibre signat per Meghan Markle.
stats