Internacional 15/04/2021

Justin Bieber assegura que el seu consum de drogues era tan elevat que els guardaespatlles li comprovaven el pols mentre dormia per veure si seguia viu

En un reportatge a 'GQ' l'artista explica que Déu i la seva xicota l'han ajudat a sortir d'aquell espiral d'autodestrucció

2 min
Justin Bieber amb la seva dona, Hailey Bieber

BarcelonaJustin Bieber ha tornat a parlar sobre la seva addicció passada a les drogues per mostrar un cop més com de greu va arribar a ser la situació. En un extens reportatge sota el títol The redemption of Justin Bieber, signat per Zach Baron a la revista GQ, el cantant ha assegurat que va arribar a consumir tant que els guardaespatlles li havien de controlar el pols mentre dormia per assegurar-se que encara era viu. L'origen de l'addicció, segons ell mateix explica, era la frustració: "Tenia tot aquell èxit i pensava: «Encara estic trist i encara tinc dolor». I pensava que l'èxit havia de fer que tot canviés i anés a millor. Per mi, les drogues llavors eren un agent sedant per seguir tirant" i esperar el moment en què tot millorés, recorda l'artista.

Bieber, a més, afirma que tampoc van ajudar-lo algunes persones del seu entorn. "En aquesta indústria hi ha persones que desafortunadament s'aprofiten de les inseguretats dels altres i les fan servir per al seu benefici", afegeix. "Quan te n'adones, òbviament t'emprenyes. I passes a ser aquell típic jove emprenyat que tenia tants somnis i després el món simplement et fot i et converteix en la persona que no vols ser", diu Bieber sobre com es va sentir traït. El cantant explica que la seva dona, Hailey Baldwin, el va ajudar a superar el tràngol, encara que no va ser fàcil i va suposar un desafiament per al seu matrimoni. "Em passava tot allò, i no l'hi volia admetre a la persona amb qui estava perquè em feia por. No volia espantar-la", reflexiona l'intèrpret de Peaches.

Justin Bieber en una imatge compartida per ell a Instagram

Per sortir-se'n, a banda de l'ajuda de la seva xicota, diu que també va comptar amb Déu. "Li deia: «Déu, si ets real, necessito que m'ajudis, perquè no puc fer això pel meu compte. Estic lluitant molt»", recorda l'artista, que afegeix: "Cada vegada que ens equivoquem, ell ens torna a aixecar. Així és com jo ho veig". Ara diu que en perspectiva veu que allunyar-se de la música i formar una llar li ha donat estabilitat: "La meva vida casolana era inestable, no existia. No tenia parella, no tenia algú a qui estimar, no tenia a ningú a qui abocar-me. Però ara sí que ho tinc", celebra el canadenc, que ara té 27 anys però que va conèixer l'èxit global als 15.

stats