Estats Units
Internacional 16/11/2022

Un conductor dispara a Denise Richards a Los Angeles mentre l'avançava amb el cotxe

L'actriu, de 51 anys, es dirigia a un rodatge amb el seu marit quan van rebre un tret d'un altre conductor que va impactar al capot

2 min
L'actriu Denise Richards en una fotografia recent compartida per ella mateixa

BarcelonaDenise Richards ha tornat a néixer. La famosa actriu nord-americana ha sobreviscut aquest dilluns a un tiroteig mentre era amb el seu marit, el també actor Aaron Phypers. Encara que n'han sortit il·lesos, aquest potser haurà sigut el moment més aterridor de les seves vides, ja que mentre eren a l'àrea de Chesterfield Square, al sud de Los Angeles, un conductor enfadat els va començar a disparar.

Segons el portal nord-americà TMZ, especialitzat en famosos, Richards es dirigia a Popsicle Studio LA amb el seu marit, que conduïa un pickup Ford F-150; ella era al seient del copilot. La parella no aconseguia trobar el lloc i el conductor que circulava darrere seu es va irritar fins al punt de començar a cridar-los mentre els intentava avançar sense èxit. Al veure l'agressivitat de l'altre conductor, Phypers li hauria facilitat el pas, però això no hauria estat suficient per calmar-lo, perquè l'altre conductor va continuar cridant-los i fins i tot va treure una arma de foc.

En aquell moment, el conductor de l'altre automòbil va obrir foc i un dels trets va impactar a la part posterior del Ford de Richards i el seu marit. Concretament, al costat del conductor, tal com es pot veure a les imatges compartides pel mitjà de comunicació. Segons ha transcendit, ni Richards ni el seu company van ser ferits pels trets. Tot i això, ella ha confessat a persones del seu entorn més immediat que estava “commocionada i terroritzada”, com asseguren fonts pròximes a l'actriu que la van veure quan va aconseguir arribar al rodatge on es dirigia. De fet, va ser allà quan un membre de l'equip de producció va veure el forat de bala al capot i va trucar al 911.

TMZ explica que l'actriu va continuar amb el rodatge malgrat tot, i que, posteriorment, el seu marit va tornar amb ella a casa. De fet, un policia es va personar als estudis perquè quan ella acabés poguessin incorporar-se a l'autopista de forma segura. Actriu i model, Richards es va fer famosa a la dècada dels noranta per les seves participacions al cinema i també per ser la parella de Charlie Sheen, al qual va acusar d'amenaçar-la de mort. L'artista, de 51 anys, té dues filles amb l'actor.

stats