Hollywood
Internacional 27/10/2022

Chris Martin aconsegueix una ordre d'allunyament contra l'assetjadora convençuda de ser la seva dona

Dakota Johnson, nòvia del cantant de Coldplay, també ha sigut víctima dels atacs de la fan

2 min
Chris Martin en un concert de Coldplay a Londres el 2019.

BarcelonaEl líder de Coldplay, Chris Martin, i la seva parella, l'actriu Dakota Johnson, han aconseguit que un jutge els concedeixi una ordre d'allunyament contra una dona que els assetjava i que està convençuda de ser la dona del cantant. Entre altres coses, l'assetjadora va intentar entrar en diverses ocasions a la residència de Los Angeles de la parella perquè assegurava que era casa seva.

En la petició que Martin va fer arribar al jutge afirmava sentir-se "horroritzat i espantat" per la situació, que va començar a l'abril i primer es limitava a les xarxes socials. Detalla que ha sigut objecte d'un assetjament constant per part de la dona, a qui no coneix personalment i amb la qual no ha tingut mai cap mena de relació. El cantant assegura que la dona ha traspassat tots els límits: va viatjar des de casa seva a Texas fins a Los Angeles i la setmana passada es va presentar a la residència de Martin i va picar al timbre de la porta d'entrada. Dies després va tornar i va estacionar el cotxe davant de la casa. La vigilància constant de la dona va fer que Dakota Johnson no s'atrevís a sortir de casa per por que l'assetjadora atemptés contra la seva seguretat.

A banda d'intentar entrar a casa de Martin, la dona també ha fet publicacions a les xarxes socials contra la nòvia de Martin, en què assegura que li ha fet màgia negra per fer-li mal físicament.

En l'escrit presentat al jutge pels advocats de Martin es remarca que la conducta d'aquesta persona ha generat "una gran por per la seguretat del cantant i la d'aquells que viuen amb ell a causa del centenar de publicacions que demostren la inestabilitat d'aquesta dona, els deliris i ara també les accions que ha fet per continuar assetjant i posant en perill tant Martin com la seva parella, Dakota Johnson".

Davant d'aquesta situació, el jutge ha accedit a la petició de Martin i Johnson i ha fet efectiva una ordre d'allunyament que impedeix que la dona s'acosti a menys de 30 metres de la parella, de la seva casa i el seu cotxe.

stats