Internacional 13/01/2021

Bruce Willis demana perdó per no haver dut mascareta en públic

Els responsables d'una farmàcia de Los Angeles van demanar a l'actor que marxés de l'establiment després que es negués a portar protecció

Ara
1 min
Bruce Willis / GETTY IMAGES

BarcelonaL'actor Bruce Willis ha hagut de demanar perdó després que es fessin públiques unes imatges seves en què se'l veu dins d'una farmàcia sense portar mascareta. "Va ser una mala decisió", ha confessat Willis a la revista People. "Cuideu-vos molt, i continuem portant mascareta", afegeix.

Willis, de 65 anys, va entrar en una farmàcia de Los Angeles sense mascareta. Els clients de l'establiment es van sentir molestos al veure que l'actor no es posava mascareta i els responsables de la farmàcia li van demanar que marxés.

Califòrnia és ara mateix l'epicentre de la pandèmia als Estats Units. L'actor ha passat bona part de la pandèmia amb la seva exdona Demi Moore i les seves filles grans a la casa familiar d'Idaho. Mentrestant, la seva dona actual, Emma Heming, es va quedar a Los Angeles amb les seves filles petites. La decisió de Heming va fer que sorgissin rumors que asseguraven que el matrimoni passava un mal moment, fet que ha sigut desmentit per la filla gran de Willis, que ha explicat que la seva madrastra es va quedar a Los Angeles per unes cites mèdiques d'una de les filles.

stats