Internacional 16/06/2022

Amber Heard diu que continua estimant Johnny Depp

L'actriu ha concedit una extensa entrevista a la NBC on parla de tot el que ha passat al judici

2 min
Amber Heard sortint del tribunal després d'escoltar la sentència

BarcelonaEl judici entre Amber Heard i Johnny Depp es va acabar a principis de mes, però mediàticament està tan viu com sempre. Sobretot després de les últimes declaracions de l'actriu, que ha donat el seu punt de vista al programa Today, de la cadena nord-americana NBC, en una entrevista que s'emetrà aquest divendres. Per ara l'espai ha divulgat només un avanç del que es podrà veure, però pel que s'hi diu sembla prometedor pel que fa a la repercussió que tindrà.

Heard destaca en aquest avanç de l'entrevista que li sembla "injust" el tractament del seu judici a les xarxes socials, on se la va ridiculitzar a nivell global davant de Depp, de qui diu que entén el veredicte del jurat popular perquè ell "és un personatge molt estimat". L'artista no culpa el jurat del veredicte, sinó les xarxes. "No em pots dir que ha sigut just", diu.

El programa Today també va compartir un altre fragment en què la intèrpret assegura que continua estimant el seu exmarit. "L'estimo. El vaig estimar amb tot el meu cor. I vaig intentar amb totes les meves forces fer funcionar una relació profundament trencada", diu l'actriu davant la periodista Savannah Guthrie. "I no vaig poder [...]. No tinc mals sentiments ni mala voluntat cap a ell, en absolut", conclou. "Sé que pot ser difícil d'entendre, o pot ser realment fàcil d'entendre si algun cop has estimat algú… Hauria de ser fàcil", es justifica.

En el transcurs de l'entrevista, també afirma que el judici va complir el que Depp li va dir en un missatge, que li provocaria una "humiliació mundial". "Ho va prometre... Sembla que ho ha complert", remarca. Sobre el seu article del 2018 a The Washington Post, que va ser objecte de denúncia, diu que va donar per fet que tenia dret a expressar-se, que tenia llibertat d'expressió, però en l'entrevista declara que el contingut de l'article no es referia a la seva relació amb Johnny Depp, que de fet no es menciona explícitament al text. "Del que tractava l'article d'opinió era de prestar la meva veu a una conversa cultural més gran que estàvem tenint en aquell moment", assegura, fent referència al Me Too. "Era important per a mi no parlar d'ell, ni difamar-lo", assegura.

D'altra banda, Heard també assegura que té "por" que Depp torni a anar contra ella. "Tinc por que, faci el que faci, digui el que digui o ho digui com ho digui, cada pas que faci sigui una altra oportunitat per silenciar-me", lamenta. "És el que suposo que es pretén amb una demanda per difamació. Està pensada per prendre't la veu", critica. "Sento que gran part del judici estava destinada a posar en dubte qui soc com a ésser humà, la meva credibilitat, a dir-me mentidera, i de totes les maneres possibles", lamenta.

stats