Estats Units

Almenys cinc morts i 18 ferits en un tiroteig en un club LGTBIQ als Estats Units

L'autor de l'atac és un jove de 22 anys que ja ha estat detingut per la policia

ARA
1 min
El Club Q de Colorado Springs, un local LGTBIQ on ha tingut lloc un tiroteig amb cinc morts aquest dissabte a la nit.

BarcelonaCinc persones han mort i 18 més han resultat ferides en un tiroteig en una discoteca gai i lesbiana de Colorado Springs, als Estats Units, aquest dissabte a la nit. Després que diversos clients del local aconseguissin reduir-lo, la policia ha detingut un sospitós allà mateix i els serveis mèdics l'han atès per diverses ferides, segons ha explicat la tinent de policia de Colorado Springs Pamela Castro. L'autor de l'atac ha estat identificat com Anderson Aldrich, un jove de 22 anys. S'investiga el cas com a possible crim d'odi.

Els fets han tingut lloc al Club Q, un local LGTBIQ que aquest diumenge ha publicat a Facebook aquest missatge: "Estem devastats per l'atac sense sentit contra la nostra comunitat. Agraïm la ràpida reacció dels heroics clients que han sotmès l'individu armat i han posat fi a aquest atac d'odi".

La policia ha rebut una trucada poc abans de la mitjanit. Quan han arribat al local, els agents han localitzat el sospitós dins del club, ferit, i l'han detingut, ha explicat Castro, que no ha donat cap informació sobre el mòbil del jove. La tinent de policia no ha volgut dir tampoc quin tipus d'arma de foc s'ha fet servir en el tiroteig. A les quatre de la matinada, hora local, la policia mantenia encerclada la zona on hi ha el club, a prop d'un centre comercial als afores de Colorado Springs.

El Club Q es descriu a si mateix a les xarxes com un "club nocturn de gais i lesbianes orientat a adults que ofereix nits temàtiques com ara karaoke o DJ".

stats