Urbanisme
Imatges 25/07/2023

Tomen una casa amb piscina construïda sense llicència en sòl rústic a Son Servera

L'immoble s'havia edificat en una finca inferior a 4.000 metres quadrats, per la qual cosa les obres "eren il·legalitzables"

ARA Balears
1 min
La casa que ha estat tomada a Son Servera

PalmaL'Agència de Defensa del Territori de Mallorca ha informat aquest dimarts a través del seu compte de Twitter de la demolició d'un habitatge de 150 metres quadrats amb piscina que s'havia construït sense llicència en una parcel·la rústica al municipi de Son Servera.

L'immoble s'havia edificat en una finca inferior a 4.000 metres quadrats, per la qual cosa les obres "eren il·legalitzables", ja que estaven executades en unes dimensions "molt inferiors" a les mínimes exigides per poder construir un habitatge en sòl rústic, segons ha indicat aquest organisme dependent del Consell de Mallorca.

El 2018, l'agència ja va ordenar la demolició de les obres, que també incloïen una piscina de 30 metres quadrats i una terrassa de 120 metres quadrats. En primera instància, l'expedient va ser recorregut per la via contenciosa administrativa, però posteriorment va ser confirmat en sentència ferma, per la qual cosa la propietat finalment ha hagut de demolir les construccions.

stats