PalmaLes mallorquines Cata Coll i Mariona Caldentey, campiones del món del Mundial de futbol, han rebut un homenatge per part del Govern que ha tingut lloc aquest dijous a la Llotja de Palma. Ambdues futbolistes han arribat a Palma després d'haver estat a Eivissa celebrant el triomf esportiu amb algunes companyes. La portera de la selecció espanyola ha arribat aquest mateix dijous. Per la seva banda, la migcampista del Barça també va ser a les Pitiüses, però dimarts vespre va tornar a Mallorca.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha rebut les campiones en un acte en el qual han participat el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés; el batle de Palma, Jaime Martínez; el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà; el director general d’Esports, Joan Antoni Ramonell; la batlessa de Felanitx, Catalina Soler; el batle de Marratxí, Jaume Llompart, i el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Pep Sansó.

A l'homenatge han participat la presidenta del Govern, Marga Prohens, entre altres autoritats
"Sou un referent per generacions futures", així s'ha dirigit la presidenta del Govern a les futbolistes
Les campiones del mundial de futbol celebrat a Austràlia han firmat diverses dedicatòries
Cata Coll és portera i Mariona Caldentey és mig-campista del Barça
La presidenta del Govern ha apuntat que "encara és necessari aixecar la veu contra tants clixés, estereotips i comportaments masclistes"
Les futbolistes han estat acollides per un centenar de persones
"Quan la gent ens demana d'on som,  estam orgulloses de dir que som mallorquines, que som de les Illes"
"S'està demostrant que l'esport femení està creixent"
stats