Imatges 27/03/2023

MÉS proposa abastir les llars vulnerables amb energia renovable d'Emaya

El partit

ARA Balears
2 min
Una finca de pisos de Son Gotleu.

PalmaMÉS per Palma ha anunciat aquest dilluns com a proposta electoral que vol incrementar la producció d'energies renovables a través de l'empresa pública d'energia d'Emaya. A més d'aquesta proposta, el partit ecosobiranista ha presentat les seves apostes per fer de Palma una ciutat sostenible, basada sobretot en la idea de la ciutat dels 15 minuts, la renaturalització del municipi amb més de 2 milions de metres quadrats de zones verdes noves, així com la creació de nous eixos cívics a barriades perifèriques.

"Vivim una situació d'emergència ambiental i Palma ha de ser part de la solució. Per això continuarem impulsant polítiques valentes i de sentit comú per millorar la vida de les persones mentre preservam la natura i el territori", ha afirmat la candidata de MÉS a la batlia de Palma i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol.

"Mesures valentes i de sentit comú que sempre neixen de MÉS per Palma i, tot i resistències i pressions, anys després són adoptades per altres formacions polítiques", ha assegurat Truyol. En aquesta línia, la cap de llista ha recordat que MÉS per Palma sempre ha tingut les propostes per afrontar els reptes ambientals amb valentia i han actuat en conseqüència des de la mirada ecologista i sostenible.

Per la seva banda, el número 2 de la formació ecosobiranista a les properes eleccions municipals, Miquel Àngel Contreras, ha explicat que per a MÉS per Palma resulta "imprescindible" fomentar una transició cap a un model just i sostenible, on ningú quedi enrere. Així mateix, Contreras ha mantingut que MÉS per Palma aposta per impulsar la conversió de “Palma residus zero”, amb mesures com ara continuar implantant la recollida selectiva de matèria orgànica o la recollida porta a porta a totes les barriades amb cases baixes i a totes les zones comercials per a facilitar el reciclatge i reduir la generació de residus.

stats