Meterologia
Imatges 19/01/2023

L'Aemet preveu vents forts de fins a 70 km/h per la revetlla

Les temperatures continuaran a la baixa, amb màximes entorn de 12 graus

ARA Balears
1 min
Els set membres del grup Cap Pela van pronunciar el pregó i van cantar a una plaça Major que va quedar mig buida a causa de la pluja.

PalmaL'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu forts vents amb ratxes de fins a 70-80 quilòmetres per hora per a aquesta nit, quan Palma celebra la festa de la revetla en honor al seu patró, Sant Sebastià. Segons han explicat des de l'Aemet, durant aquest dijous hi haurà intervals de niguls amb alguna pluja ocasional i calabruix petit. A més, la cota de neu se situarà en 700 metres, que pujarà al llarg del dia a 1.000.

De moment, el vent ha bufat amb ratxes de fins a 100 quilòmetres per hora. En les pròximes hores, el vent anirà girant a l'oest amb velocitat moderada, però amb la caiguda de la nit hi haurà intervals forts amb ratxes de fins a 60 quilòmetres per hora. Així com s'acosti la mitjanit anirà augmentant la velocitat amb ratxes a mitjanit d'aquesta 80 quilòmetres per hora, ha especificat l'Aemet.

Les temperatures continuaran a la baixa, amb màximes entorn de 12 graus, uns valors per sota de l'habitual, segons ha afirmat l'Aemet. Des de l'Aemet han assenyalat que aquesta pròxima nit serà la més càlida del que queda de mes perquè previsiblement la setmana pròxima entrarà un altre front fred. Durant el cap de setmana, la cota de neu baixarà. El divendres, la probabilitat de neu estarà entorn dels 1.200 a 900 metres, el dissabte oscil·larà entre els 800-500 metres i el diumenge, entre els 500-200 metres.

stats