Política Govern 22/08/2022

El Govern assegura que està "absolutament descartat" que es destinin fons ITS al patrocini de Son Moix

El conseller Iago Negueruela ha recordat que el Consell es reunirà amb els equips per trobar "fórmules diferents" de patrocini

ARA Balears
1 min
El portaveu del Govern, Iago Negueruela

PalmaEl conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha assegurat que està "absolutament descartat" que es destinin fons de l'Impost de Turisme Sostenible (ITS) a la promoció de Son Moix, ha indicat a la roda de premsa posterior al Consell de Govern d'aquest dilluns. El portaveu del Govern ha concretat que no invertiran aquests doblers a "qualsevol tipus de patrocini d'aquest tipus" en una de les preguntes formulades pels mitjans de comunicació.

"El Consell de Mallorca està treballant en diferents acords, estam mirant com s'han de fer", ha dit Negueruela. També ha recordat que la institució insular té previstes reunions amb els equips i que després "se cercaran fórmules diferents".

Dijous passat el Pacte al Consell va acordar deslligar completament el patrocini del Reial Mallorca de la promoció turística, tal com inicialment la Fundació Mallorca Turisme havia firmat amb l'equip. L'acord inicial establia destinar 1,8 milions d'euros perquè l'equip vermell donàs visibilitat a l'illa a través d'accions publicitàries. Així, la inversió es mantindrà, però les diferents parts del tracte encara han de negociar com i quan s'entregaran els doblers.

stats