Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Anàlisi seriosa, més o menys, per un partit que potser no ho mereix

1. Gerard

El nou seleccionador català, Gerard López, no va voler passar desapercebut en el seu primer partit. Tal com feia Pichi Alonso a la banqueta de Catalunya, s'agraeix alguna cosa diferent per marcar perfil propi. Gerard va apostar per la defensa de tres, Bartra de lateral dret i Jordi Alba d'extrem esquerre.

2. Invents

La defensa de tres va ser un colador (i això que el rival era Cap Verd) i Alba és millor arribant des de darrere. Dels tres invents només un va ser reeixit. Bartra al lateral dret és una bona idea de futur per al Barça. Per alçada, per vocació ofensiva i per determinació, l'opció pot ser bona si marxen Alves o Montoya.

3. Bartra

Marc Bartra, de fet, a les categories inferiors ja havia jugat de central i de lateral. Per cert, ens van dir que Iniesta renovaria abans de Nadal (fet) i Bartra abans de final d'any (tema encara pendent). Des de demà, doncs, Bartra és lliure de negociar amb el club que vulgui. Per sort, ell es vol quedar.

4. El millor

Tornant a la costellada de dilluns, el millor: que no hi va haver cap jugador lesionat. També va estar bé la nova equipació de Catalunya, molt semblant a la del Sant Andreu. Aquella samarreta bunyol de Custo ja és història. L'àrbitre Álvarez Izquierdo al nivell fluixíssim del rival. I mira que era fàcil de xiular...

5. El pitjor

Pedrojota i el corró ja tindran un nou argument: les 20.700 persones que l'organització va dir, generosament, que hi havia a Montjuïc són molt poques pel moment reivindicatiu que estem vivint. No hi va ni el president de la Generalitat perquè, com va dir Joana Ortega, "devia tenir altres coses a fer". Doncs això.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF