Publicitat
Publicitat

EL RADAR

‘Homeland’ es trasllada a Sud-àfrica per a la quarta temporada

L’agent de la CIA Carrie Mathison ja ho té tot a punt per traslladar-se a Ciutat del Cap, a Sud-àfrica, per emprendre noves aventures com a protagonista de la sèrie Homeland, que ben aviat rodarà la quarta temporada. Els responsables d’aquesta ficció han decidit abandonar Charlotte, el poble de Carolina del Nord que ha servit d’escenari per a la major part d’episodis. Ho explicava el productor executiu, Alex Gansa: “Hem sigut uns afortunats per poder treballar amb un dels millors equips de la indústria durant les últimes tres temporades”.

Aquest canvi d’ubicació dóna pistes també de com seguirà la sèrie, després del radical final de la tercera tanda d’episodis. L’agent que interpreta Claire Danes acabava acceptant el càrrec de cap de l’oficina de l’agència a Istanbul, una de les més perilloses que té l’organització al Pròxim Orient. Això suposava el retorn a la feina de camp. Gansa afirma: “Era necessari traslladar la producció a l’estranger per explicar la història de la Carrie com a cap d’estació al Pròxim Orient. I estem encantats d’haver trobat una nova llar a Ciutat del Cap”. De la mateixa manera que Doctor en Alaska no es rodava a Alaska, o que House of cards es filma a Baltimore tot i passar a Washington, els paisatges sud-africans es convertiran ara en indrets del Pròxim Orient.

Al mes de gener, el president de la cadena Showtime, David Nevins, va donar també algunes pistes de com serà aquesta nova temporada, encara sense data d’estrena. Segons recull el portal Deadline: “ Homeland és una sèrie centrada profundament en una agent de camp i no l’hem vist gaire assumint aquest paper. A la quarta temporada sí que ho veurem”. Nevins va confirmar que Mandy Patinkin (l’agent Berenson) seguirà a la sèrie.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF