“No tenim res en contra dels 'ceviches' però volem reivindicar els escabetxos” Suplements | 16/04/2024
Crònica d’un tast històric i segurament irrepetible: l’escumós que es disputen els millors restaurants del món és català Suplements | 11/10/2023
Jordi Roca: “M’han ofert tot tipus de drogues perquè, quan em veien amb el coll enrere i sense veu, es pensaven que en prenia”Suplements | 25/04/2023
Jordi Cruz: "Tenim els restaurants de tres estrelles Michelin més barats d'Europa, i són sostenibles" Suplements | 10/01/2023
Josep Roca: “Parlem molt de sostenibilitat i de reciclatge però no de recuperar memòria” Suplements | 01/12/2021
Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca: “Cuinarem 'platillos', menuts, guisats i escabetxos per reivindicar la cuina catalana, que és el que toca amb el temps que vivim”Suplements | 05/03/2021
El Celler de Can Roca tanca després de detectar casos de coronavirus asimptomàtics i lleus dins de l'equip Societat | 19/09/2020
Josep Roca: “Hem canviat la pell per continuar amb la bellesa del nostre ofici” Societat | 23/06/2020