La cocteleria Boadas estrena terrassa d'estiu amb plats del restaurant Suculent
Suplements |
24/07/2024
Leo i Roc Gramona: “La Guía Peñín ens ha notificat que hem rebut la màxima puntuació, que mai cap escumós de l’Estat ha aconseguit”
Suplements |
22/07/2024
La Jovita: la parella que va marxar de Dubai per fer cuina catalana a Calonge
Suplements |
17/07/2024
Artur Martínez: “Sé que poca gent va entendre que tanqués el Capritx en el moment més àlgid del meu restaurant”
Suplements |
15/07/2024
La Xicra de Palafrugell: les dones que mantenen un plat de nom únic, el 'catxoflino'
Suplements |
11/07/2024
Els entrepans de la nostra vida: de truita de patates, de carn arrebossada, de fuet i biquinis
Suplements |
02/07/2024
Ivan Surinder: “Vaig decidir fer-me cuiner de cop quan tenia divuit anys i el pare acabava de morir”
Suplements |
01/07/2024
Vins de Jerez: de beure’s només per al ‘pescaito frito’ a les grans copes dels maridatges d’estrella Michelin
Suplements |
26/06/2024
David Seijas: “Si beveu alcohol per ser més sociables o per al sexe, llavors no beveu el que és normal”
Suplements |
17/06/2024
Aquest és el nou escumós de llarga criança de Recaredo que homenatja el fundador del celler
Suplements |
13/06/2024