SuplementsEls peus de porc de l'Agustina: "La cuina catalana vol això, el xup-xup, la cuina catalana és temps"Empar Moliner15-07-2025
SuplementsLa cocteleria Paradiso obrirà el tercer local, la xocolata Amatller proposa fer pasta de cacau, Enrique Tomás fa el 'grukini' i dues novetats mésTrinitat GilbertiRosa Rodon09-07-2025
SuplementsEl cuiner que obrirà un restaurant de nova cuina catalana i que n'ha tancat un d'estrella MichelinTrinitat Gilbert03-07-2025
Suplements"Espanya voldria tenir els nostres receptaris antics, però només la cuina catalana els té"Trinitat Gilbert23-05-2025
SuplementsÒliver Peña: "Tant abans com després de guanyar l'estrella Michelin estem fent un menú de catorze creacions per 100 €"Trinitat Gilbert19-05-2025
SuplementsL'evolució de les cartes dels restaurants ens explica també com hem canviat nosaltresRosa Rodon08-05-2025
SuplementsJordi Vilà: "L'Enigma, d'Albert Adrià, és el restaurant més maltractat per les guies"Trinitat Gilbert05-05-2025