Futbol
Esports 09/06/2014

Zidane diu que seguirà al Madrid i Ancelotti avança que Morata marxa

El francès assegura que seguirà fent de segon d'Ancelotti i l'italià explica que el davanter blanc vol tenir més minuts. Morata ja negocia amb el Vila-real

Ara
1 min

BarcelonaZinedine Zidane ha tancat els rumors sobre la seva possible sortida del Reial Madrid en unes declaracions a 'La Sexta' en què assegura que seguirà fent de segon entrenador de Carlo Ancelotti. "M'està agradant ser a la banqueta i entrenar, però no és el mateix que jugar", reconeixia el francès, que deia que seguirà al Madrid. "De moment sóc aquí", ha dit.

A més, durant la presentació de la seva pàgina web, l'entrenador blanc Carlo Ancelotti ha assegurat que el davanter Álvaro Morata deixarà el club aquest estiu. "El jugador ha decidit sortir en busca de minuts i el club hi està d'acord. Si marxa, s'haurà de buscar un altre davanter, del mateix perfil, jove", ha analitzat l'italià. Preguntat per Luis Suárez, ha dit que "és un jugador fantàstic".

El davanter madridista podria ser el pròxim reforç del Vila-real. El club groguet i l'entitat que president Florentino Pérez negocien ara si pactar un traspàs o una cessió.

stats