WATERPOLO
Esports 13/12/2014

El CN Terrassa guanya a la piscina del Canoe en el gran partit de la jornada de waterpolo

L'Atlètic Barceloneta ha guanyat a Navarra amb facilitat en un partit en que ha jugat amb suplents pensant en la Champions

BarcelonaEl CN Terrassa ha aconseguit una vital victòria a Madrid davant un Real Canoe NC-Isostar amb el que es portava dos punts de diferència. Els de Dani Nart, d'aquesta manera, segueixen a l'aguait d'un CN Atlètic Barceloneta que ha guanyat al CD Waterpolo Navarra en la Sant Sebastià (18-8). El Mediterri, per la seva banda, és ara tercer classificat en solitari després de vèncer el CN Catalunya (9-7).

En el duel més atractiu d'aquesta novena jornada, el CN Terrassa ha manat en cadascun dels períodes del partit. Sense desenganxar-se en excés al marcador, els egarencs han superat un impetuós Real Canoe NC-Isostar, que es topava una i altra vegada contra un incommensurable Iñaki Aguilar.

L'Atlètic Barceloneta de Chus Martín ha aconseguit el seu vuitè triomf seguit a costa d'un CD Waterpolo Navarra (18-8) que, per la seva banda, suma vuit derrotes seguides. El conjunt mariner s'ha enlairat ja des del primer quart i l'entrenador, amb vistes al duel de Champions de dijous contra el AN Brescia, ha donat minuts als més joves, cas d'un Nikolas Paul que ha anotat tres gols aquest matí a la Sant Sebastià.

Ocupant ja la tercera plaça en solitari es troba el CE Mediterrani, que ha aprofitat la punxada del Reial Canoe NC-Isostar contra el CN Terrassa. Els homes de Marc Comas no ho han tingut gens fàcil per superar un CN Catalunya que es troba immers en una mala ratxa de resultats. El partit ha estat igualadíssim i els locals només han pogut decantar cap a favor en un bon últim període (4-2) per deixar el 9-7 final.

A la Nova Escullera, còmode triomf d'un CN Barcelona que ja deixava molt encarrilada la victòria amb el parcial de 7-0 entre el primer i el segon quart contra l'AR Concepción-Cdad. Lineal. Al final, 13-2 i els de Toni Esteller que trenquen una mala dinàmica de quatre derrotes seguides. Bé Joel Esteller i un Guilherme Oneto (tres gols cada un) que acumula ja 21 en Lliga des que va debutar en la jornada 3. El CN Sant Andreu de la seva part, ha guanyat a la piscina del Sorrall, feu provisional del CN Mataró Quadis. Els homes de Xavi Julià, en un partit vibrant i ple d'alternatives (9-10), han aconseguit trencar la bona ratxa que portaven els del Maresme (quatre partits guanyant) i la seva pròpia (quatre partits sense vèncer). Destacar l'actuació de l'eslovac Balaz (quatre gols). La igualtat ha estat màxima, però aquest cop sí que han tingut el cap més fred dels andreuencs.

Finalment el CN Sabadell ha guanyat per 10-13 a la piscina Sant Jordi davant el CN Poble Nou-Enginyers, que acumulava quatre triomfs seguits. El duel ha estat molt equilibrat fins que en el tercer quart els de Chava Gómez han marxat amb un parcial de 0-5 que ha trencat el partit. El proper cap de setmana es disputa l'última jornada d'aquest 2014.