Esports 05/09/2017

Unai Emery reconeix que el Barça va preguntar per Verratti fa dos mesos

El tècnic aclareix que van transcriure malament una conversa amb Ernesto Valverde

Ara
1 min
Unai Emery conversa amb Ernesto Valverde i Sérgio Conceição

BarcelonaEl tècnic del PSG, Unai Emery, ha aclarit part del contingut d'una conversa que va mantenir amb l'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, durant la reunió d'entrenadors celebrada per la UEFA la setmana passada. Els dos tècnics bascos van estar parlant durant 10 minuts davant la presència d'entrenadors com Sérgio Conceição, del Porto.

Segons van poder descobrir algunes càmeres de mitjans de comunicació, entre els temes de conversa hi apareixien Neymar i Verratti, dos noms que han sonat amb força durant aquest mercat per part de tots dos equips. "A Verratti segur que li agrada el Barça, però el Barça no el va voler mai seriosament", es va sentir que deia Emery.

Aquest dimarts, però, el tècnic del PSG ha desmentit el que considera una "falsa polèmica", i ha respost deixant clar que va parlar amb el Barça per Verratti ara fa dos mesos "i tot va quedar clar". Emery culpa la "transcripció errònia" de la seva conversa amb Valverde d'algunes informacions publicades des d'aleshores. Emery també recorda que l'uneix una "gran amistat" amb el secretari tècnic blaugrana, Robert Fernández, des de la seva etapa al València, on van coincidir.

L'escrit d'Unai Emery
stats