Esports 03/10/2018

Tottenham-Barça: horari i on veure el partit de Champions per televisió

Consulta l'horari i el canal de televisió per veure el partit de la Champions League entre el Tottenham i el FC Barcelona

Ara
1 min
Leo Messi va sortir de suplent contra l’Athletic.

BarcelonaTottenham i Barça protagonitzaran un dels millors duels de la segona jornada de la fase de grups de la Champions League. El partit es disputarà a l'emblemàtic estadi de Wembley, on veurem si el conjunt blaugrana aconsegueix recuperar el seu millor nivell després d'haver viscut una de les pitjors setmanes des de l'arribada d'Ernesto Valverde.

L'equip anglès arriba al partit després d'haver guanyat a domicili davant el Huddersfield (0-2) en la setena jornada de la Premier League. El conjunt dirigit per Mauricio Pochettino va caure en el seu debut a la Champions davant l'Inter de Milà al Giuseppe Meazza per 2-1.

Horari del Tottenham-Barça

El Tottenham-Barça es disputarà avui dimecres, 3 d'octubre, a les 21.00 hores (horari peninsular) a l'estadi de Wembley.

On es pot veure el Tottenham-Barça per televisió

El partit es podrà veure per televisió a través de Movistar+ Liga de Campeones (dial 50). També es podrà seguir en directe des de la web de l'ARA.

stats