OPINIONS PREMSA ESPORTIVA
Esports 12/03/2015

"El Madrid és una bomba de rellotgeria a punt per explotar", les opinions de la premsa esportiva

La premsa esportiva se centra aquest dijous en les tensions que ha generat la ratxa de tres partits consecutius sense guanyar del Reial Madrid i analitzen l'estat de la seva estrella, Cristiano

Ara
2 min
Cristiano Ronaldo, fatigat en el partit contra el Dortmund / AFP

BarcelonaSanti Nolla a 'Mundo deporivo': "Cristiano s'hauria de relaxar. El portuguès ho té tot, però fa la sensació que no acaba de gaudir res. La seva reacció, sobretot en el primer gol, va ser molt exagerada. Amb la vena del coll, llençant missatges a l'afició. Després, dient-li a Benzema que era un vergonya i acabant per haver de fer cas a Casillas quan li va dir que havia d'anar al mig del camp".

Josep Maria Artells a 'Mundo Deportivo': "Apareixeran llistes negres, bons i dolents, faran mil interpretacions dels gestos de Cristiano Ronaldo, parlaran els portaveus d'un Florentino enfurismat i a Ancelotti li preparen la quitança per si perd el clàssic".

Josep Maria Casanovas a 'Sport': "El Madrid és una bomba de rellotgeria a punt per explotar. Es desfà com un castell de cartes. encadena tres partits consecutius sense guanyar, el que provoca que es disparin totes els alarmes. Florentino Pérez és a un pas d'un atac de nervis. Motius no li falten. S'han torçat les coses al Bernabéu i Ancelotti sembla incapaç de recuperar el rumb".

Joan vehils a 'Sport': Si el Barça derrota al Madrid al Camp Nou serà fantàstic i no hi ha dubte que els barcelonistes gaudiran com bojos. De totes maneres, la festa només pot ser complerta si abans l'equip de Luis Enrique ha derrotat l'Eibar. És normal que tots estiguem més pendents del clàssic que del partit del dissabte, però els jugadors hauran de prendre consciència que els tres punts d'Eibar són tant decisius com els que li disputaran al Madrid".

Navarro Montoya a 'Marca': "El gran problema del Madrid és futbolístic. A partir de la desintegració de la zona mitja, per lesions, cas Modric o James. Les imprecisions taquen les capacitats úniques de Kroos, vital a l'hora de destruir la primera zona de pressió rival, en curt i aniquilar les esquenes dels defensors rivals, en llarg".

Xavier Bosch a l'Ara': "El nou acord entre la Fundació del Barça i la de Cruyff per arreglar deu patis d’escola ha permès una fotografia de Bartomeu amb el Johan que genera un munt d’espai mediàtic. La conclusió és que, per interès comú, Bartomeu ha aconseguit una foto que li ha d’anar bé de cara a millorar la imatge per a les eleccions del juliol".

José Samano a 'El País': "Pel bo i pel dolent, aquest Reial Madrid quedarà en els arxius com el Madrid de Florentino. Tantes anades i tornades han donat dotze anys de presidència, que és inviable etiquetar aquesta etapa sense la seva predominant figura. Va haver 'Zidans i Pavons', i més d'un Gravessen; 'Del Bosques', 'López Caros' i 'Luxemburgos'; 'Sacchis', 'Floros' i 'Valdanos'... Èxits i fracassos".

stats