PRIMERA DIVISIÓ
Esports 21/11/2013

La justícia obre la porta per remodelar el Santiago Bernabéu

Un jutjat ha rebutjat un recurs d'un particular i permetrà remodelar l'estadi i construir un centre comercial

Ara
1 min

BarcelonaEl jutjat contenciós administratiu número 14 ha rebutjat el recurs presentat per un ciutadà contra el conveni signat pel Reial Madrid i l'Ajuntament el 2011 per intercanviar diverses parcel·les, entre elles, una franja de terreny al voltant de l'estadi Santiago Bernabéu. Segons informa 'El País', aquesta decisió judicial permetrà al Madrid remodelar el seu estadi i construir-hi un hotel i un centre comercial.

Després d'anys de problemes judicials per diferents casos entre l'ajuntament i el club, un particular va presentar un recurs davant la justícia el 2012 per aturar el darrer conveni que permetia remodelar l'estadi, que passarà a tenir una nova coberta. El tribunal considera que aquest conveni "tindrà una evident repercussió sobre l'ordenació urbana de la zona del passeig de la Castellana", però nega la seva naturalesa urbanística.

La remodelació de l'estadi costarà prop de 400 milions, segons els càlculs del club. Bona part d'aquests diners podrien ser aportat per un patrocinador. Els serveis de Competència de la Comissió Europea investiguen el conveni del 2011 i el canvi urbanístic per ampliar l'estadi, per si poguessin ser ajudes públiques encobertes.

stats