ATLETISME
Esports 31/12/2012

Mohamed Benhmbarka i Hasna Bahom guanyen la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat més participativa

Benhmbarka s'ha imposat amb un temps de 30 minuts i 12 segons; Bahom, guanyadora en categoria femenina, ha fet un temps de 35 minuts i 34 segons

Ara
1 min
La sortida de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat

Sant Cugat del VallèsÈxit de participació en la 14a cursa Garmin Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, que s'ha celebrat aquesta tarda. La cursa ha començat puntualment a les 17.30 hores a la plaça Victòria dels Àngels i ha transcorregut pel centre de la ciutat amb total normalitat i amb un ambient festiu. Un total de 3.380 corredors s'han inscrit a la cursa, la xifra més alta des que es disputa a Sant Cugat del Vallès.

L'atleta marroquí Mohamed Benhmbarka ha guanyat la Sant Silvestre d'enguany amb un temps de 30 minuts i 12 segons, mentre que en la categoria femenina s'ha imposat la també marroquina Hasna Bahom amb un temps de 35 minuts i 34 segons. Els premis als 3 millors classificats s'han lliurat aquesta mateixa tarda a la plaça de la Vila. La resta de premis -del 4 al 25 de la general; al primer local home/dona, i per equips- es lliuraran el divendres 11 de gener a l'ajuntament de Sant Cugat del Vallès. La classificació es pot consultar a la web www.santsilvestre.com.

Aquesta emblemàtica cursa, que anteriorment es disputava a Barcelona, s'ha celebrat per tercer any consecutiu a Sant Cugat gràcies a un acord entre l'Ajuntament i el Club Atlètic Barcelonès.

stats