Barça
Esports 26/09/2014

El jutge Ruz rebutja imputar Bartomeu i Faus pel fitxatge de Neymar

Considera que no apareix acreditada la seva participació activa en els delictes d'apropiació indeguda en la modalitat de distracció, però els podria imputar després de totes les declaracions

Efe
1 min
Bartomeu declarant aquest matí / PERE TORDERA

BarcelonaEl jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha rebutjat aquest divendres imputar el president del Barça Josep Maria Bartomeu i el vicepresident econòmic Javier Faus en el cas en què investiga un suposat frau en el fitxatge del davanter brasiler Neymar da Silva. Ruz però, encara podria imputar Bartomeu i Faus després d'escoltar totes les declaracions. Dimecres declara el pare del jugador, Neymar.

Ruz adopta aquesta decisió en un acte en què, igual que ja va apuntar la Fiscalia, considera que no apareix acreditada la participació activa de Bartomeu i Faus en els delictes d'apropiació indeguda en la modalitat de distracció i contra la Hisenda Publica, com es sostenia en l'ampliació de la querella interposada per aquests fets pel soci del Barça Jordi Cases.

Segons el jutge, l'escrit del querellant "no es dedueix una suficient concreció dels comportaments atribuït a cada un dels querellats que haurien de suposar la seva participació activa en els fets investigats, més enllà de la dada objectiva ja coneguda en la instrucció d'aparèixer com signants dels contractes".

stats