RAL·LI
Esports 21/04/2012

Marc Coma s'imposa en la primera edició del ral·li Sealine Cross-Country de Catar

El pilot MRW s'imposa en la prova de Tastar i suma la seva segona victòria consecutiva al Campionat del Món de Ral · lis Cross-Country.

Ara
1 min
Marc Coma, al ral·li de Catar

CatarEl Sealine Cross-Country Rally ja té el primer guanyador de la seva història, el pilot MRW Marc Coma. El quatre vegades Campió del Món s'ha coronat aquest matí com el vencedor de la primera edició de la cursa qatarià, segona prova del Mundial. Coma, segon en l'última etapa, s'ha imposat finalment amb més de sis minuts d'avantatge sobre Hélder Rodrigues, segon classificat.

Si fa dues setmanes Marc Coma sumava la seva sisena victòria en el Abu Dhabi Desert Challenge, aquest dissabte el pilot MRW ha afegit al seu palmarès un nou triomf, el del Sealine Cross-Country Rally. Després de recórrer més de 1.300 quilòmetres en quatre etapes i imposar-se en una d'elles, el campió del món no ha fallat i ha continuat amb la seva ratxa de victòries. Amb aquest triomf, el pilot MRW augmenta l'avantatge al capdavant del Campionat del Món -14 punts per davant de Jordi Viladoms a la general-quan s'ha arribat a l'equador de la competició.

stats