Fórmula 1
Esports 01/11/2013

Raikkonen podria no córrer els dos últims Grans Premis

El pilot finlandès ha assegurat que valora la possibilitat de no disputar les dues últimes curses per problemes econòmics amb Lotus

Ara
1 min

BarcelonaKimi Raikkonen segueix la seva guerra particular contra Lotus, el seu equip fins a final de temporada. El pilot finlandès, que la temporada que ve tornarà a Ferrari, ha reconegut aquest divendres al portal 'Autosport.com' que està valorant la possibilitat de no córrer les dues últimes curses del Mundial de Fórmula 1 per desavinences econòmiques amb l'escuderia britànica.

Quan se li ha preguntat si es plantejava no disputar els dos últims Grans Premis per aquest motiu, Raikkonen ha assegurat que és cert. "Per descomptat. Jo gaudeixo pilotant i conduint, però una bona part és el negoci. Quan aquestes coses no es tracten com s'hauria de fer, es pot acabar en una situació desafortunada", ha confessat Raikkonen.

El pilot finlandès ha manifestat que, més enllà dels problemes esportius, els desacords econòmics també han influït en el seu malestar amb l'equip. "No és agradable quan sents que diuen que no ets un veritable pilot d'equip, que no tens els mateixos interessos de l'equip... Però mentre no has rebut ni un euro en tot l'any", ha afegit el pilot de Lotus.

Segons 'Autosport', l'escuderia deu a Raikkonen uns onze milions d'euros en concepte de salaris no pagats. Tot i això, el finlandès ha reconegut que ha arribat a un principi d'acord amb l'equip. "No estic en la millor situació, però així estan les coses i afortunadament hem arribat a un acord entre les dues parts sobre com tractar la situació i solucionar els problemes per acabar al millor possible", ha sentenciat Kimi Raikkonen.

stats