TENNIS
Esports 02/06/2019

Rafa Nadal ja és als quarts de final de Roland Garros (6-2, 6-3 i 6-3)

Garbiñe Muguruza cau eliminada davant l'estatunidenca Sloana Stephens (6-4 i 6-3)

Adrià Fernández
1 min
Rafa Nadal s'ha classificat pels quarts de final de Roland Garros, després de vèncer l'argentí Londero

BarcelonaRafa Nadal continua imparable en el seu torneig predilecte. Després de vèncer l'argentí Juan Londero en tres sets (6-2, 6-3 i 6-3), ja s'ha classificat per als quarts de final de Roland Garros en la vigília del seu 33è aniversari. El seu pròxim rival sortirà del guanyador entre el japonès Kei Nishikori i el francès Benoît Paire.

A més, el de Manacor ha obtingut la seva 90a victòria sobre la terra batuda de Roland Garros i arriba als quarts de final d'un Grand Slam per 38a vegada, amb la qual cosa es converteix en el quart tennista que més vegades ho ha fet en tota la història. Només el superen Jimmy Connors (41), Novak Djokovic (43) –aquest dilluns pot fer pujar el número 44– i Roger Federer (54).

Precisament, Federer també s'ha classificat per als quarts de final de Roland Garros després d'eliminar l'argentí Leonardo Mayer (6-2, 6-3 i 6-3). El suís s'enfrontarà al seu compatriota Stan Wawrinka en la següent ronda, i és la dotzena vegada que arriba a aquestes altures del torneig francès. "Estic molt satisfet perquè, fins i tot, venia preparat per perdre a la primera ronda", ha dit el número 3 del rànquing ATP.

D'altra banda, Garbiñe Muguruza ha perdut contra l'estatunidenca Sloane Stephens, que ocupa la setena posició al rànquing ATP, en dos sets (6-4 i 6-3). Amb aquesta derrota, la tennista diu adéu a la possibilitat de tornar a aixecar el torneig que va conquistar el 2016.

stats