Esports 28/09/2019

Gallego: "L'equip està convençut de quin és el camí que ens ha de portar a créixer"

El tècnic avisa que Granero encara no està a punt físicament

Roger Requena
2 min
David Gallego, durant una roda de premsa

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, David Gallego, ha assegurat que el seu equip té molt clar "quin és el camí" que els ha de portar "a créixer". "No cal convence'l, està convençut. Solidaritat, esforç, compromís i sobretot valentia com la que va tenir dijous contra el Celta", ha desgranat el preparador blanc-i-blau, que ha assegurat que a Vigo, on el seu equip va ser "més sòlid defensivament" i va tenir "més pausa amb la pilota, amb millor estructura i personalitat", va ser "el millor partit que ha fet fins ara".

Abans de rebre el Valladolid, el tècnic blanc-i-blau ha reconegut que el poc temps per recuperar i preparar el partit d'aquest diumenge és un hàndicap. "No hem preparat res especial. Hem analitzat el gol, que com molts dels rebuts era evitable, encara que cal donar-li mèrit al rival. Hi ha hagut un dia de recuperació, l'equip està cansat, però amb molta il·lusió de tornar a jugar a casa i mantenir les sensacions que vam transmetre dijous".

Gallego considera que l'empat contra el Celta no els ha d'afectar psicològicament. "Va ser un cop dur, perquè havíem fet mèrits per endur-nos els tres punts, però vam veure que era el camí que t'ajuda a aconseguir punts", ha ratificat. Sobre el Valladolid, ha comentat que espera "un rival solidari, amb les línies juntes, a qui és difícil generar ocasions i que té molta velocitat i verticalitat". El tècnic ha advertit que el seu equip "haurà de vigilar les pèrdues i les vigilàncies defensives per com ataquen els espais". La recepta que ha proposat, "tenir personalitat per elaborar possessions llargues i desgastar el rival amb la pilota, ja que això ajuda a estar més frescos".

L'entrenador espanyolista també s'ha referit a dos jugadors. D'entrada, de Granero ha afirmat que "en el terreny mèdic genera alguns dubtes, per això no va poder viatjar". "Té el múscul afectat, però encara no se sap quan estarà a punt", ha afegit. També ha parlat sobre David López: "Ha d’anar agafant sensacions de mica en mica, ha d’agafar ritme de competició, fa dos partits que juga sentint-se còmode. La progressió seva és que els minuts que participi tingui bones sensacions, i de moment les està tenint".

stats