Esports 03/07/2021

Paula Badosa, a vuitens de final de Wimbledon amb remuntada

À.G.
2 min
Paula Badosa

BarcelonaPas de gegant. La catalana Paula Badosa va arribar per primera vegada a la segona setmana de Wimbledon després de remuntar un partit molt advers contra l’alemanya Magda Linette (5-7, 6-2 i 6-4) .

Badosa encadena dues segones setmanes a Grand Slam, després d’arribar als quarts de final a Roland Garros fa menys d’un mes. L’empordanesa va necessitar el seu millor tenis per imposar-se a una Linette que va començar per sota en el marcador, però que es va emportar els últims quatre jocs del primer set després d’una aturada de més d’una hora per la pluja. L’alemanya va tornar més fresca de la interrupció i, tot i que va haver de ser atesa de l’esquena pel fisioterapeuta, va agafar avantatge davant de Badosa, que va necessitar dos breaks i cinc punts de set per igualar el marcador.

La catalana va tornar a perdre el rumb del partit i Linette es va arribar a col·locar 3-0 i 40-15 sobre el servei de Badosa, que va salvar les dues pilotes de trencament i va mantenir un servei que va acabar sent crucial. Al joc següent també va aixecar un 40-15 i va remar fins al 3-3.

A la recta final de partit, amb tot igualadíssim, la primera que va aprofitar la seva oportunitat va ser Paula Badosa, que va signar la seva presència a vuitens a la segona pilota de partit. Aquests són els segons vuitens de final en la carrera de Badosa –després dels de París–, en què s’enfrontarà a la txeca Karolina Muchova.

Kyrgios, fora de combat

L’australià Nick Kyrgios, que feia quatre mesos que no competia, no va poder completar el seu partit de tercera ronda contra el canadenc Felix Auger-Aliassime i es va retirar en el tercer set amb un problema abdominal (2-6 i 6-1).

stats